Puzzel

Met niet minder dan 36 bijbeltaferelen samengebracht in één puzzel test je al puzzelend bijbelkennis.

Uitgeverij Het Zoeklicht
 

Scheurkalender

Ook altijd zo gelachen om de wekelijkse cartoon van Dokus in EO-Visie? Nu is er een manier om zelfs dagelijks van zijn onnavolgbare cartoons te genieten: de complete Dokus Scheurkalender vol scherpe en prikkelende humor waarbij geen vooroordeel, traditie of vernieuwing gespaard wordt.

ISBN: 9789023993834
Uitgeverij Mozaïek

de Motorolifant

Met De Motorolifant komen opnieuw twee unieke talenten bij elkaar in een unieke uitgave: Een meekleurboek! Het plezier van het maken door Rikkert Zuiderveld en Dokus spat van iedere pagina af. Plezier dat zonder twijfel overspringt op iedere lezer tussen 6 en 86 jaar die van lezen en kleuren houdt.

ISBN 978 90 5560 402 2
Uitgeverij De Vuurbaak BV

Belijden=boekje

In deze bundel richt Dokus zijn tekenpen in 48 pagina’s op ‘belijdenis doen’. Kortom: het ideale geschenkboek in de belijdenistijd!

ISBN 978 90 5560 392 3
Uitgeverij De Vuurbaak BV

Beer heeft het koud

Na het hilarische Pauw maakt lawaai krijgt Dokus opnieuw de dieren in het bos in beweging. En dat is maar goed ook, deze keer. Beer heeft het namelijk koud gekregen van het stilliggen. Zijn winterslaap wil daarom maar niet lukken. Maar de wasberen weten raad. Op allerlei manieren proberen ze Beer warm te krijgen…

ISBN 9789023992264
Uitgeverij Mozaïek

De Mooievaar

en andere dieren op rijm

Na Rikkerts succesvolle diergedichtenbundels Van rococo tot roekoekoe en De karaokedil, heeft hij zich nu toegelegd op diergedichten voor kinderen. En om er zeker van te zijn dat de gedichten door alle kinderen (en volwassenen) tot de verbeelding gaan spreken, heeft Dokus er hilarische tekeningen bij gemaakt. De mooievaar is zo een prachtig cadeautje voor kinderen. En een al even mooi geschenk voor volwassenen die altijd kind zijn gebleven.

ISBN 9789023991984
Uitgeverij Mozaïek

Pauw maakt lawaai

Pauw is de schrik van het bos. Overal waar hij komt schreeuwt hij er lustig op los, en terroriseert zo de andere dieren. Zelf geniet hij enorm van zijn pauwengeschetter, maar de overige bosbewoners zijn het zat… Dokus weet dit verhaal met hilarische tekeningen tot leven te brengen. De tekeningen hebben zo veel zeggingskracht dat tekst niet nodig is. Al is het natuurlijk niet verboden om er een mooi verhaal bij te vertellen…

ISBN 9789023991991
Uitgeverij Mozaïek

En nou mag ik es iets zeggen!

Uitspraken van kinderen over God, geloof en kerk

Een nieuwe Dokus, maar dan anders. Een half jaar lang kon iedereen een briefkaart insturen, met daarop leuke uitspraken van kinderen. Uit ruim 250 inzendingen selecteerde Dokus de beste, en liet er zijn creativiteit op los.

ISBN 978902399166
Uitgeverij Mozaïek

Tien kaarten van Dokus. Succes verzekerd: de voorkant van de kaart tovert een glimlach op het gezicht van de ontvanger, jouw tekst op de achterkant doet de rest!

ISBN 9789023991588
Uitgeverij Mozaïek

Om de lieve vrede

Kerkmensen in cartoons 3

In deze derde bundel richt Dokus zich op het begrip ‘relaties’ in de ruimste zin van het woord: relaties tussen man en vrouw, binnen het gezin, tussen vrienden en de omgang binnen de kerkelijke gemeente.

ISBN: 9789023991212
Uitgeverij Mozaïek

Wat zullen de mensen zeggen?

Kerkmensen in cartoons 2

De tekeningen in deze tweede bundel gaan over gelovige mensen en hoe ze in het leven (buiten de kerk) staan: Omgang met collega’s, discussiëren over geloof, normen en waarden…

ISBN 9789023990611
Uitgeverij Mozaïek

Dat hoort nu eenmaal zo…

Kerkmensen in cartoons

Als pepermuntjes in de kerkdienst. Zo zijn de tekeningen van Dokus te karakteriseren. Meestal een luchtig, vriendelijk tussendoortje. Maar geregeld zijn ze ook als een por in de zijde, om de slaperige kerkganger even wakker te schudden.

ISBN 9789023990543
Uitgeverij Mozaïek